Arctic Culinary Tourism ble gjennomført på Radisson Blu Hotel i Tromsø i samarbeid med Arctic Frontiers, Troms Fylkeskommune, Innovasjon Norge, NIBIO, Fylkesmannen, Norges Sjømatråd og Råfisklaget.
Det ble en dag med nyttige innlegg, gode diskusjoner, korte møter mellom matprodusenter og reiselivsaktører, samt smaksprøver av nordnorske godbiter. Totalt var det 95 deltagere.
Arena Lønnsomme Vinteropplevelser vil rette en stor takk til alle samarbeidspartnere, foredragsholdere og deltagere!
Her finner du alle presentasjonene:
Tasting Finnish Lapland - Milla Hirvaskari, Lapland University of Applied Science, Finland
Seasonal Seafood Success - Maria Kjellsson, Gullmarsstrand Hotel, Bohuslän Sweden
Culinary Storytelling - Edda Lyberth, EG Consult Qaqortoq, Greenland
Promoting Place and Plate - Bryndís Eiríksdóttir, Promote Iceland
Branding Best Foods - Nina Sundquist, Matmerk, Norway
The Festival Food Project - Hilde Wiik, Førdefestivalen og Hanne Frosta
Culinary destination development - Kristin Bendixvold, Rørosmat og Stein Ove Johannesen, Culinary Network Svalbard
Cod Creations – Fish and Fisheries Attractions - Stian Frivåg, Vesterålen Fisheries Park
Alle foto: Arctic Frontiers