Arctic Culinary Tourism

Arctic Culinary Tourism ble gjennomført på Radisson Blu Hotel i Tromsø i samarbeid med Arctic Frontiers, Troms Fylkeskommune, Innovasjon Norge, NIBIO, Fylkesmannen, Norges Sjømatråd og Råfisklaget.

Det ble en dag med nyttige innlegg, gode diskusjoner, korte møter mellom matprodusenter og reiselivsaktører, samt smaksprøver av nordnorske godbiter. Totalt var det 95 deltagere.

Arena Lønnsomme Vinteropplevelser vil rette en stor takk til alle samarbeidspartnere, foredragsholdere og deltagere!

 

Her finner du alle presentasjonene:

Tasting Finnish Lapland  - Milla Hirvaskari, Lapland University of Applied Science, Finland

Seasonal Seafood Success - Maria Kjellsson, Gullmarsstrand Hotel, Bohuslän Sweden  

Culinary Storytelling - Edda Lyberth, EG Consult Qaqortoq, Greenland  

Promoting Place and Plate - Bryndís Eiríksdóttir, Promote Iceland

Branding Best Foods - Nina Sundquist, Matmerk, Norway

The Festival Food Project - Hilde Wiik, Førdefestivalen og Hanne Frosta

Culinary destination development - Kristin Bendixvold, Rørosmat og Stein Ove Johannesen, Culinary Network Svalbard  

Cod Creations – Fish and Fisheries Attractions - Stian Frivåg, Vesterålen Fisheries Park

Alle foto: Arctic Frontiers