Tilbake til alle arrangementer

Møt incomingoperatørene i klyngen på Sortland

Invitasjon: ARENA Lønnsomme Vinteropplevelser arrangerer møteplass for klyngebedrifter og incomingoperatører i klyngen.
 


Incomingoperatørene i klyngen arbeider sammen med Morten Torp med distribusjon av produkter for klyngenettverket. Etter innspill fra incomingoperatørene har vi funnet en form på en studietur i nettverkets virkeområde fra sør til nord der hensikten er at incomingoperatørene skal bli bedre kjent med dere og produktene dere tilbyr, samt at dere blir bedre kjent med hverandres produkter. Vi satser på en effektiv rundreise med fire stopp der vi møter bedrifter og destinasjonsselskap.

Hvordan gjør vi dette?

Incomingoperatørene kommer til Sortland 25.november og vi har møtetid fra kl.10.00-13.00 (inkludert lunsj) for å bli bedre kjent med dine produkter. Du får 15 minutt på å presentere tilbudet ditt for incomingoperatørene og bedriftene i din region (konkrete produkter og pakker med innhold og pris). Incomingoperatørene vil også presentere seg og informere om markeder de arbeider i. Etter alle har presentert seg avslutter vi med felles uformell lunsj.

Hvem er incomingoperatørene i ARENA Lønnsomme Vinteropplevelser?

  • Arctic Travel                 
  • North Adventure          
  • Hvalsafari Andenes        
  • Tromsø Adventure        
  • Tromsø Safari            
  • Discover Tromsø            
  • Visit The Arctic            
  • 68 Lofoten

Hva bør du legge vekt på i din presentasjon?

Incomingoperatørene ønsker å få presentert dine tilbud som de kan distribuere gjennom distribusjonstiltak, i tillegg til å pakketere og selge disse. I presentasjonen din må du kunne formidle hva opplevelsen innebærer for gjesten samt praktisk informasjon som avstander, antall toalett, kapasitet og det som måtte vær viktig å vite om dine tilbud. Om du ønsker å bruke powerpoint eller annen presentasjonsform er det lagt til rette for det.
 

Mulighet for å møte på de andre møteplassene på turen?

Ja – du er velkommen til å presentere dine tilbud på en av de andre møteplassene også om det ikke passer for deg å møte i Sortland! Vi er i Narvik (25.nov kl.16.30-22.00), Tromsø (26.nov kl.13.00-20.00) og Alta (27.nov kl.10.00-16.00).

Vi må vite om du kommer!

Møtestedet på Sortland blir Sortland Hotell. For planlegging av arrangementet er det fint om du kan gi oss tilbakemelding på om du kommer i god tid før 25.nov, og senest 18.nov.

Vi håper på godt oppmøte! Det er gratis å delta.

Foto: Marten Bril/nordnorge.com

Tidligere arrangement: 3. november
Kurs i segmentering
Senere arrangement: 25. november
Møt incomingoperatørene i klyngen i Narvik